www.jizateks.bg 
 
   
   
   
 
 
 
ЖИЗАТЕКС ЕООД - ПЛОВДИВ
СПАЛНО БЕЛЬО, КУВЕРТЮРИ, ХАВЛИЕНИ ИЗДЕЛИЯ, ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ, ЧАРШАФИ, ПОКРИВКИ, КАРЕТА


Категория:  Текстил, Трикотаж, Кожа, Консумативи
Раздел:  Хавлиени изделия - хавлии, хавлиени кърпи и халати, хавлиен плат
 

ЗА НАС

Жизатекс - хавлиени изделия и интериорен текстил

Жизатекс ЕООД е създадена през 1995 г. със седалище в град Пловдив и основна дейност - внос, производство и търговия с разнообразни текстилни изделия. Жизатекс е специализирана фирма в проектиране и изработване на цялостни решения за текстилно обзавеждане, отговарящо на изискванията както на домашните потребители, така и на хотели и големи хотелски комплекси, ресторанти и друг тип заведения.

Продължи към сайта на Жизатекс от тук >>>

Jizateks е производител и вносител на интериорен текстил, включително спално бельо, хавлиени изделия - хавлиени кърпи и халати, покривки и карета за маси, хангали, калъфи за матраци, кувертюри за легла, покривала за спални, спални възглавници, декоративни възглавници за столове и пейки в ресторанти, кафе-барове и градинска мебел.

- Хавлиените кърпи и халати за баня са със състав - 100% памук и са многоцветни жакардови или дюс багрени. Асортиментът на хавлиените изделия включва хавлиени комплекти, кърпи за ръце и лице, мъжки и дамски халати, плюшени хавлии, микрофибърни кърпи и др.

- Жизатекс Пловдив е една от водещите фирми на пазара в областта на производството и търговията със домашен текстил, спални комплекти и единични артикули – калъфки, торби, пликове, плик за завивка, плик за олекотен юрган, калъфи за матраци, чаршафи с ластици, възглавници, одеяла. Предлага и луксозно спално бельо, крепон, ранфорс, памучен сатен, както и олекотени завивки, кувертюри за легла ...

- Фирмата е директен вносител на покривки и карета за маси, хангали, предназначени както за ресторанти, така и за дома. Предлага още декоративни възглавници за пейки и столове, използвани в заведения с битов стил, както и за градинска мебел.

Жизатекс има представителни магазини в България освен в Пловдив - в гр. Варна, Велико Търново, Видин, Габрово, Девин, Плевен, Русе и др.

Jizateks разполага със собствена производствена база с добри производствени мощности и може да удовлетвори изискванията на клиентите за цялостни интериорни решения, за по-високо качество и точни срокове.


* За контакти

- Централен склад и офис на Жизатекс
гр. Пловдив, ул. Благовест №3 (партер)
срещу текстилния техникум
тел: 032/960692
тел/факс: 032/960693
URL: www.jizateks.bg
email: jizateks@abv.bg

Офис продажби и работа с клиенти
- 0898926148 – Виктория Михайлова
- 0897808077 - Зара Иванова
Мениджър национален пазар: 0897808081 – Пламен Иванов
Управител: 0897808070 – Любляна Иванова

- Фирмен магазин: гр. Пловдив ул. Солунска №1А (Търговски център)
Продажби: 0897808079 – Нина ЧаловаАлтернативен адрес на тази страница на Жизатекс

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com